05.10.2024-18:16 (Son Güncelleme:05.10.2024-18:16)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ümraniye'de Gençlerle Geleceği Şekillendirdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye'de gençlerle bir araya gelerek katılımcı bir anlayışla gençlerin geleceğini şekillendireceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Gençlerle Buluştu

Ümraniye Belediyesi bahçesindeki Sükunet Kafe'de gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sürdürülebilir bir gelecek için gençlerin fikirlerinin önemine vurgu yaptı.

‘Katılımcı Bir Anlayışla Gençlerin Geleceğini Şekillendiriyoruz’

Yılmaz, gençlerle olan istişarelerin önemine dikkat çekerek, "Gençlerle birlikte gençlerin geleceğini şekillendiriyoruz. Tek yönlü karar vermiyoruz; katılım çok çok önemli." dedi.

Eğitim ve İstihdam Üzerine Vurgular

Yılmaz, eğitim alanında 20 milyondan fazla öğrencinin geleceğe hazırlandığını belirterek, bu konudaki önemini her zaman önceliklendirdiklerini kaydetti. Ayrıca, gençleri iş dünyasına kazandırmak adına özel teşvikler sağladıklarını da ifade etti.

Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele

Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Bu noktada birlikte mücadele etmemiz çok önemli." dedi.

Önemli Katılımcılar

Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve gençler katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz (ortada), İstanbul'da Ümraniye Belediyesi bahçesindeki Sükunet Kafe'de gençlerle buluştu. Buluşmada, Dünya Gençler Kick Boks şampiyonları Rukiye Nisa Karakurt (sol 2) ve Meryem Naz Ayas (sağda) yer aldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr