26.04.2023-11:58 (Son Güncelleme:26.04.2023-12:17)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hastalığı ne? Başkan Erdoğan neden Kırıkkale, Yozgat ve Sivas mitinglerini iptal etti

Başkan Erdoğan, dün akşam katıldığı canlı yayını yarıda bırakmak zorunda kalmış ve rahatsızlandığını söylemişti. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hastalığı ne? Başkan Erdoğan neden Kırıkkale, Yozgat ve Sivas mitinglerini iptal etti?

Dün akşam katıldığı canlı yayını rahatsızlığı sebebiyle yarıda bırakmak zorunda kalan Recep Tayyip Erdoğan, Türk halkını endişelendirmişti. Yayın sırasında sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Başkan Erdoğan "c>iddi manada midemi üşütmüşüm, milletimizden aksaklık için özür dilerim. Ekran başında bizleri izleyen vatandaşlarımdan da affımı istiyorum." demişti.

Siyasi liderlerden geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlık açıklaması sonrası, birçok siyasi parti lideri Başkan Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre evde dinleneceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hastalığı ne? Başkan Erdoğan neden Kırıkkale, Yozgat ve Sivas mitinglerini iptal etti

Yaşadığı mide rahatsızlığı sonrası doktor kontrolüne giren Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. >Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum."


mihrabkurt@haber365.com.tr