11.10.2024-14:46 (Son Güncelleme:11.10.2024-14:57)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Sırbistan İşbirliği Toplantısında Bir Araya Geldi

Erdoğan ve Vucic, Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin dördüncü toplantısına ev sahipliği yaptı.

Önemli İşbirliği Adımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile birlikte, Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin dördüncü toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı Detayları

İkili görüşmelerin ardından, Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen toplantıya, Türkiye'nin çeşitli bakanlıklarından önemli isimler de katıldı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ve diğer bakanlar toplantıda yer aldı.

İmzalar Atıldı

İki lider, toplantının ardından Türkiye ile Sırbistan arasında işbirliği anlaşmalarının imzalanacağı bir törene katılarak iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik yeni adımlar attılar.

Bu toplantı, Türkiye ve Sırbistan arasındaki ekonomik ve siyasi ilişkilerin geliştirilmesine önemli bir katkı sağlayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in huzurunda, Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 11 işbirliği anlaşmalarının imza töreni gerçekleştirildi. Törende, Sırbistan Cumhuriyeti Belgrad Belediyesi ile Türkiye Cumhuriyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında Kardeş Şehir Protokolü'nü, Belgrad Belediye Başkanı Aleksandar Şapiç (sağda) ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin (solda) tarafından imzalandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr