23.10.2024-15:10 (Son Güncelleme:23.10.2024-15:10)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tataristan'da BRICS Zirvesi için Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere Tataristan'a geldi ve resmi karşılama gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan’a Ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne katılmak amacıyla özel uçuşla Tataristan’a geldi.

Resmi Karşılama Törünü Önemli İsimler Gerçekleştirdi

Erdoğan’ı, Uluslararası Kazan Havalimanında, Tataristan Başbakanı Birinci Yardımcısı Rustem Nigmatulen, Kazan Belediye Başkanı İlsur Metşin ve Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç karşıladı. Ayrıca, Moskova Büyükelçiliği ve Kazan Başkonsolosluğu yetkilileri de törende yer aldı.

Kamu Görevlileri ile Beraber Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan'daki resmi programına eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile birlikte geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere eşi Emine Erdoğan ile Tataristan'a geldi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr