11.10.2024-12:58 (Son Güncelleme:11.10.2024-13:10)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'da Resmi Törenle Ağırlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belgrad'da Sırp mevkidaşı Vucic tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sırbistan Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic tarafından muhteşem bir törenle karşılandı.

Tören Detayları

Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Vucic ile bir araya gelirken, iki ülkenin milli marşları okundu ve 7 pare top atışı yapıldı.

Liderlerin İlk Temasları

Tören sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sırp lider Vucic, onurlandırıcı bir şekilde tören kıtasını selamladı ve ardından basın mensuplarına poz verdi. İki lider daha sonra heyetlerini takdim etmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçti.

İlgili Bakanlar ve İsimler

Törende, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar da hazır bulundu.

Baş Başa Görüşmeler Başlıyor

Resmi karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vucic ile baş başa görüşmeler yapmak üzere odaya girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Belgrad'da, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile bir araya geldi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr