26.10.2024-17:28 (Son Güncelleme:26.10.2024-17:28)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da 130 Bin Konut Anahtar Teslim Töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'daki konut teslim töreninde birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'a Önemli Mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda düzenlenen "Yeniden Daha Güçlü Anadolu" adlı 130 Bin Konut Anahtar Teslim Töreni'nde katılımcılara hitap etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Erdoğan, "Önemli olan Hatay halkının birliği, beraberliği ve dayanışmasıdır. Cumhur İttifakı olarak sizlerin teveccühüne layık olmaya çalışacağız" dedi. Hatay’ın, belediyecilik hizmetlerinde örnek gösterileceğini belirtti.

Seçim Sonuçları ve Coşku

Törende vatandaşların yoğun ilgisini belirten Erdoğan, "Maşallah bu coşkunuz, bu kararlılığınız son seçimlerde nereye gittiğinizi gösterdi" ifadelerini kullandı. Ayrıca, 1,5 saatlik bir gecikmeyle katıldığını ve vatandaşlardan haklarını helal etmelerini rica etti.

Hatay'ın Yeniden Ayağa Kalkması

Erdoğan, 1 Nisan'da Hatay’ın gerçek belediyecilikle tanıştığını belirterek, "Hataylı kardeşlerimiz depremin yaralarını sararken maalesef başkaları kendi aralarında koltuk kapmaca oynuyordu" şeklinde konuştu. Hatay’ı gündelik siyasetin kurbanı olmaktan kurtarmak için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Teşekkürler ve Hizmet Sözü

Erdoğan, "Cumhur İttifakı’nın gerçek belediyecilik vizyonuna güvenen Hatay halkına gönülden teşekkür ediyorum" diyerek, Hatay'a hizmet için var güçleriyle çalışacaklarını hatırlattı.

Hizmet Yarışına Hazırlık

31 Mart akşamından sonra Hatay'a hizmetin başladığını ifade eden Erdoğan, "Biz de ayrımcılık ve ötekileştirme yapmayacağız" şeklinde konuştu. Hatay adına daha güzel bir gelecek hedeflediklerinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları'nda düzenlenen "Yeniden Daha Güçlü Anadolu" 130 Bin Konut Anahtar Teslimi, Kura Çekimi ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr