23.03.2024-10:11 (Son Güncelleme:23.03.2024-10:11)

Crocus City Hall nerede, kimindir? Crocus City Hall konser salonu ne zaman inşa edildi?

Dün akşam tüm dünyayı ayağa kaldıran Moskova saldırısının ardından Crocus City Hall konser salonu hakkında yapılan araştırmalar hızlandı. Peki Crocus City Hall nerede, kimindir? Crocus City Hall ne zaman inşa edildi? İşte merak edilenler…

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan bir konser salonuna kamuflajlı kişiler tarafından terör saldırısı düzenlendi. Yaşanan korkunç saldırı sonucunda en az 40 kişinin hayatını kaybettiği, 60’ı ağır olmak üzere en az 146 yaralının olduğu belirtildi. Saldırının gerçekleştirildiği yer olan Crocus City Hall hakkında bilgi edinmek isteyenler ise arama motorlarına yönelerek araştırma yapmaya başladı. Peki Crocus City Hall nerede, kimindir? Crocus City Hall ne zaman inşa edildi?

Crocus City Hall nerede?

Crocus City Hall, Rusya’nın başkenti Moskova’nın batısında yer alan bir müzik mekanıdır. Bina Krasnogorsk Kentsel Yerleşimi yakınlarında bulunuyor.

Crocus City Hall, konser salonu , Crocus City Alışveriş Merkezi , Crocus Expo , Vegas Belediye Binası'nın yanı sıra çeşitli otel ve restoranlardan oluşan Crocus City'nin bir parçasıdır.


Crocus City Hall ne zaman inşa edildi?

Crocus City Hall, 25 Ekim 2009 tarihinde iş insnı Aras Agalarov tarafından inşa edildi.

muratcankilic@haber365.com.tr