26.10.2024-16:33 (Son Güncelleme:26.10.2024-16:33)

Çorum FK'nın Gençlerbirliği Zaferi: Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Çorum FK, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek moral buldu. Teknik direktörler maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Çorum FK'nın Galibiyeti ve Teknik Direktör Özbalta'nın Yorumları

Ahlatcı Çorum FK, Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Serkan Özbalta açıklamalarda bulundu.

İlk Yarı Performansı

Özbalta, "Oyun anlamında ilk yarı ne yaptığını bilen bir Çorum FK takımı vardı, bu beni mutlu etti" diyerek takımının sergilediği futbolu değerlendirdi. Ayrıca, hafta başından itibaren futbolcularıyla Çorum'un taraftarının galibiyet beklediği konusunda görüşmeler yaptığını ifade eden Özbalta, galip gelerek sözünün arkasında durmanın kendisini sevindirdiğini belirtti.

Stresli Bir Başlangıç

Bu sezon tüm takımların her takımı yenebileceği bir lig oynandığına dikkat çeken Özbalta, oyuncularının maça taraftarlarına mahcup olmama hedefiyle stresli başladığını vurguladı. İlk yarıda üç gol pozisyonu bulduklarını, rakiplerinin de iki net fırsatı olduğunu söyleyen Özbalta, "Dengeli bir karşılaşma oldu" yorumunu yaptı.

İvme Kazanmak İstiyoruz

Galibiyetin ardından oyuncuların rahatladığını dile getiren Özbalta, "Bundan sonraki müsabakalarda ivme kazanıp yukarıya doğru çıkmak istiyoruz. Birkaç maç üst üste kazanarak daha ritmini yakalamış, daha havaya girmiş bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği'nin Durumu ve Teknik Direktör Karatepe'nin Açıklamaları

Gençlerbirliği teknik direktörü Recep Karatepe ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, çok fazla gol fırsatı yakalamalarına rağmen galibiyeti elde edemediklerini ifade etti. İlk yarıda net pozisyonlar bulduklarını, ikinci yarıda da birçok fırsat kaçırdıklarını vurguladı.

Konsantrasyon Eksikliği

Karatepe, "Bir konsantrasyon eksikliğinde tesadüfen gelen bir golle kalemizde bulduğumuz skoru değiştirmeye çalıştık ama sonuç istediğimiz gibi olmadı" değerlendirmesinde bulundu.

Gelecek Hedefler

Gol pozisyonları üretmelerine rağmen bunları skora yansıtamadıkları için üzgün olduklarını belirtirken, "Bundan sonraki maçlarda daha fazla pozisyon üretip bunları skora yansıtmak istiyoruz. Bu bizim için çok daha değerli olur" ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Ahlatcı Çorum FK ile Gençlerbirliği, Çorum Şehir Stadyumu'nda karşılaştı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr