26.10.2024-13:24 (Son Güncelleme:26.10.2024-13:24)

Cizre Belediyespor Deplasman Haftasına Hazırlanıyor

Cizre Belediyespor, zorlu deplasman maçları öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Hedef play-off!

Cizre Belediyespor'un Hedefi Play-off

RAMS Global Cizre Belediyespor voleybol takımı, Efeler Ligi kapsamında üst üste oynayacağı 3 deplasman maçı için yoğun hazırlıklarına devam ediyor.

Başantrenör Ramazanoğlu'ndan Açıklamalar

Takımın başantrenörü Mustafa Oğuz Ramazanoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Altekma ve Ziraat Bankası ile oynayacakları maçları kazanmaya odaklandıklarını belirterek, "İlk önce Bursa, sonra Altekma ve Ziraat maçını almaya çalışacağız. Takım olarak hedefimiz olan play-off için bu maçları kazanmamız çok önemli," ifadelerini kullandı.

Kadro Güçlendirildi, Hedef Yükseltti

Geçtiğimiz sezonu 9'uncu sırada tamamlayan yeşil-kırmızılı ekip, bu sezon kadrosuna yaptığı 7 transferle güçlenerek, ilk haftalarda bir galibiyet ve iki mağlubiyet aldı.

Çağatay Durmuş: Zorlu Bir Süreç Başlıyor

Takımın oyuncularından Çağatay Durmuş da Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı için en iyi şekilde hazırlandıklarının altını çizerek, "Zorlu bir periyoda gireceğiz, iki haftada 3 maç oynayacağız. O maçları alıp daha ileri bakmak istiyoruz," dedi.

Analizler ve Hazırlıklar Devam Ediyor

RAMS Global Cizre Belediyespor, önünde zorlu bir maç takvimi bulunsa da, hazırlıklerini eksiksiz sürdürerek taraftarlarına umut vermeye çalışıyor.

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden RAMS Global Cizre Belediyespor, deplasmanda üst üste oynayacağı 3 maçı kazanmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr