17.10.2024-16:20 (Son Güncelleme:17.10.2024-16:20)

Cizre Belediyespor Arkas Spor Maçına Hazırlanıyor

Cizre Belediyespor, Arkas Spor karşılaşması için antrenmanlarını sürdürüyor.

Cizre Belediyespor, Arkas Spor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nde mücadele eden Cizre Belediyespor, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü Arkas Spor ile yapacağı karşılaşmaya yönelik hazırlıklarını devam ettiriyor.

Antrenman Detayları

Cizre 100. Yıl Spor Salonu'nda başantrenör Mustafa Oğuz Ramazanoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Top atma, servis, manşet, smaç, sıçrama, blok ve savunma gibi temel voleybol becerileri üzerine çalışmalar yapılarak, scrim maçla idman tamamlandı.

Takım Kaptanının Açıklamaları

Takım kaptanı Caner Çiçekoğlu, Arkas Spor karşılaşmasına kendilerinin iyi hazırlandığını belirtirken, kazanmak için mücadele edeceklerini ifade etti. Çiçekoğlu, "İlk iki maçta istediğimiz sonuçlar çıkmadı ama arzumuzla bu takımın neler başarabileceğini gösterdik. Yeni transferlerimiz de uyum sağladı. Seyircimizin desteği ile maçı kazanmayı umuyoruz," dedi.

Emre Batur'dan Hedef Açıklaması

Takım oyuncularından Emre Batur, iyi hazırlandıkları maçı kazanma hedefinde olduklarını belirterek, "Takım olarak iyi çalışıyoruz ve Arkas maçına odaklandık. Umarım pazar günü istediğimiz sonuçla sahadan ayrılırız," diye konuştu. Ayrıca, Arkas Spor sonrasında sırasıyla Bursa ve Altekma takımlarıyla da mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Cizre Belediyespor, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Arkas Spor maçının hazırlıklarına devam etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr