21.10.2024-23:30 (Son Güncelleme:21.10.2024-23:30)

CHP Sözcüsü Yücel'den Yenidoğan Soruşturmasına Sert Mesajlar

Deniz Yücel, yenidoğan soruşturmasına dair açıklamalar yaptı; özel hastaneler için önlemler önerdi.

CHP Sözcüsü Yücel, Yenidoğan Soruşturması Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak, yenidoğan soruşturmasıyla ilgili bürokratik yetersizlikleri eleştirerek, "Bu organize kötülüğe karışmış olan özel hastanelerin ruhsatları askıya alınmalı." dedi.

Devlet Kurumlarının Kayıtsızlığı

Yücel, sağlık alanında yaşanan vahşete seyirci kalan devlet kurumlarını suçladı. "Dönemin Sağlık Bakanları ve İstanbul İl Sağlık Müdürü de bu bebek ölümlerinden sorumlu." ifadelerinde bulundu.

Yasal Düzenlemeler ve İktidarın Sorumlulukları

Yücel, "Kayyum ataması için gerekli yasal düzenleme Salı günü Meclis'e getirildiğinde destek vereceğim. Bu düzenlemenin Meclis'ten oy birliğiyle geçeceğinden şüphem yok." diyerek, iktidarı üzerine düşen görevleri yerine getirmeye davet etti.

Adalet ve İnşa Sisteminin Çöktüğü Eleştirisi

Türkiye'nin adalet sisteminin çökmesi nedeniyle "Toplumda yaygın bir cezasızlık algısı var," diyen Yücel, hiçbir birimden güven duymadığını belirtti.

En Sert Muhalefet Vaadi

Yücel, "Meclis'teki bu maddenin geçmemesi için en sert muhalefeti yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." diyerek, AK Parti'nin yeni düzenlemelerine karşı duyarlılık gösterdi.

İsrail'in Saldırıları Üzerine Açıklamalar

Türkiye'nin İsrail'e demir çelik satmaya devam etmesini eleştiren Yücel, "Erdoğan, ticaret yapmanın yanı sıra bölgedeki dezenformasyona destek oluyor." vurgusunda bulundu.

Demirtaş ile Görüşme

Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş ile bir araya gelmesini "Toplumun tüm kesimleriyle buluşup, çözümler üretme kararlılığımızı gösteriyor." diyerek övdü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr