24.10.2024-17:20 (Son Güncelleme:24.10.2024-17:20)

CHP Genel Başkanı Özgür Özel TUSAŞ'taki Terör Saldırısını Yorumladı

Yaralıları ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, terörizme karşı duruş sergilenmesi gerektiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel TUSAŞ'taki Terör Saldırısını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan'daki tesisine gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananları ziyaret etti.

Terörle Mücadelede Kararlılık Mesajı

Özel, ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz korkarsak, sinersek, bundan dolayı tutumlarımızı değiştirmeye kalkarsak terör amacına ulaşmış olur." dedi.

Yoğun bakımda olan yaralıların durumu hakkında başhekimden bilgi alan Özel, yaşananların daha büyük bir faciayı engellemeye katkı sağladığını ifade etti. Ayrıca, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, şehitler için dua etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Yaşanan terör saldırısının, "Türkiye'ye yön verilmeye çalışıldığı ve insanların korkutulmak istendiği bir durum" olduğunu söyleyen Özel, Türk toplumunun bu tür tehditlere karşı tek vücut olarak durması gerektiğini belirtti. Özel, "Teröristler, vatandaşı korkutarak siyasete yön vermek istiyorlar. Buna teslim olmayacağız." şeklinde konuştu.

Cenaze törenlerine katılacaklarını ve yaralıların tedavisini üstlenen sağlık çalışanlarına teşekkür eden Özel, Türkiye'nin güçlü ve nitelikli bir sağlık sistemi bulunduğunu da vurguladı.

Siyasi Açıklamalar

Bir gazetecinin, DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan'ın Abdullah Öcalan'ı ziyaret etmesiyle ilgili bir soruya yanıt veren Özel, bu konu hakkında daha sonra açıklama yapacaklarını, ancak yanlarında devlet memurları varken siyasi boyutlara girmek istemediğini ekledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında yaralananları Bilkent Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti. Özel, ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr