05.10.2024-23:07 (Son Güncelleme:05.10.2024-23:07)

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar'da Nikah Şahidi Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara'nın nikah şahidi oldu ve mutluluk dileklerini iletti.

Özgür Özel, Nikah Şahidliği Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve Asiye Kandoğmuş çiftinin mutlu gününde nikah şahitliği yaptı. Törende çiftin nikahını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı.

Törende Duygusal Anlar

İstanbul'da gerçekleştirilen etkinlik, çiftin hayatlarını birleştirmesi açısından özel bir anlam taşıdı. İmamoğlu, çiftin "evet" yanıtlarını aldıktan sonra şahitlere söz vererek sürecin resmi aşamasına geçiş yaptı.

Herkes İçin Unutulmaz Bir Gün

Özgür Özel, şahidi olduğu bu anlam dolu ceremony hakkında; "Bu düğünde olmayı çok istediğim için mutlulukla şahitlik ediyorum. Hatay'da da önemli bir görevim var. İkisinin aynı günde olması başta beni zorladı, ama mutluluğum her şeyin önünde,” dedi.

Cüzdan Teslimi ve İyi Dilekler

Diğer şahitlerin de iyi dileklerini ilettiği törende İmamoğlu, aile cüzdanını Özgür Özel’e verdi. Özel, cüzdanı geline takdim ederek, "Partimizin genel prensipleri doğrultusunda aile cüzdanını Asiye'ye emanet ediyoruz. Asiye'yi de bir ömür boyu Utku'ya emanet ediyoruz," şeklinde konuştu.

Nikah sonrası, davetliler ve aile bireyleri genç çiftin yanına gelerek hatıra fotoğrafları çektirdi. Bu mutlu gün, hem ailenin hem de partinin büyümesine tanıklık etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ile Asiye Kandoğmuş çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr