08.10.2024-13:36 (Son Güncelleme:08.10.2024-13:36)

Cengiz Doğan İçin Yargıtay'a Uğurlama Töreni Düzenlendi

Anadolu 10. Ağır Ceza Başkanı Cengiz Doğan için Yargıtay'a uğurlama töreni düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

Cengiz Doğan İçin Uğurlama Töreni

Yargıtay üyeliğine atanan Anadolu 10. Ağır Ceza Başkanı Cengiz Doğan için Anadolu Adalet Sarayı'nda bir uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Törene Katılanlar

Törene, Anadolu Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Kaya, Doğan'ın eşi ve İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 55. Hukuk Dairesi Başkanı Derya Zeydan Doğan, başsavcıvekilleri, hakimler, savcılar ve adliye personeli katıldı.

Ahmet Kaya'nın Konuşması

Törende konuşan Ahmet Kaya, "Birlikte çalışmaktan büyük onur duyduk. Cengiz Doğan, adaletin tesisine önemli katkılarda bulundu. Onu uğurlamak için bir araya geldik" dedi.

Cengiz Doğan'ın Duyguları

Cengiz Doğan, Anadolu Adalet Sarayı'nda görev yapmanın kendisi için bir gençlik hayali olduğunu ifade etti. Bu adliyede görev yapma isteğinin uzun yıllara dayandığını kaydeden Doğan, 7 yıl boyunca burada birçok güzel hizmette bulunduğunu belirtti.

Teşekkür ve Veda

Doğan, destekleri için ailesine ve arkadaşlarına teşekkür ederek, tören sonrası Başsavcıvekili Ömer Kurtuluş Aksoy ve Ahmet Kaya'nın kendisine çiçek ve plaket takdim ettiğini aktardı. Törende aile fotoğrafı çekilmesinin ardından Cengiz Doğan, Ankara'ya uğurlandı.

Yargıtay üyeliğine atanan Anadolu 10. Ağır Ceza Başkanı Cengiz Doğan için adliyede uğurlama töreni düzenlendi. Doğan, törende konuşma gerçekleştirdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr