11.10.2024-14:58 (Son Güncelleme:11.10.2024-14:58)

Çanakkale'de Lise Öğrencisi Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Çanakkale'de beden eğitimi dersinde kalp krizi geçiren lise öğrencisi hastanede yaşamını yitirdi.

Çanakkale'de Üzücü Bir Olay

Çanakkale'de bulunan İbrahim Bodur Lisesi'nde beden eğitimi dersi sırasında kötüleşen bir lise öğrencisi, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayata tutunamadı.

Yağız Efe Doğan'ın Son Anları

11. sınıf öğrencisi Yağız Efe Doğan, ders sırasında aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdiği düşünülen bir durumla karşı karşıya kaldı. Öğretmenleri derhal müdahale edecek sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi okulda yaptıktan sonra Doğan’ı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne sevk etti. Ancak, genç öğrencinin kalp krizi nedeniyle hastaneye ulaşımının ardından yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen tehlikeli durumu stabil hale getirilemedi.

Aile ve Çevre Şokta

Yağız Efe Doğan'ın vefatı hem ailesini hem de okul topluluğunu derin bir üzüntüye boğdu. Olay, öğrenciler ve öğretmenler arasında hüzünlü bir atmosferin oluşmasına neden oldu.

Çanakkale'de beden eğitimi dersi sırasında kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi. Törende, Yağız Efe Doğan'ın öğretmen olan anne ve babası taziyeleri kabul etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr