02.10.2024-19:29 (Son Güncelleme:02.10.2024-19:29)

Bursa'da Silahlı Saldırı: Cezaevinden İzinli Çıkan Genç Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

Bursa'da cezaevinden izinli çıkan Hüseyin U. silahla öldürüldü, saldırgan kısa sürede yakalandı.

Bursa'da Silahlı Saldırı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, cezaevinden 10 gün önce izinli çıkan 23 yaşındaki Hüseyin U., bir arkadaşıyla yürüyüş yaptığı sırada motosikletli bir saldırgan tarafından silahla vuruldu.

Saldırının Detayları

Altıparmak Caddesi'nde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki M.Ç. adlı şüphelinin, yol kenarında beklerken Hüseyin U.'ya tabancayla ateş ettiği bildirildi. Bir kurşunun boynuna isabet etmesi sonucu ağır yaralanan genç, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Olayın Arka Planı

Ölen gencin, daha önce "hırsızlık" suçundan cezaevine girdiği ve 10 gün önce izinli olarak çıktığı öğrenildi. Olayın ardından, çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı ve tanık ifadeleri toplandı.

Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Polis ekipleri, M.Ç.'yi yakalamak amacıyla hızla harekete geçti. Üç saat içinde Nilüfer ilçesinde yakalanan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından emniyete götürüldü. M.Ç.'nin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Tanık İfadeleri

Olay anında mağdurun yanında bulunan ve kaçan M.B. de polis merkezine götürülerek ifadesine başvuruldu.

Olay, Bursa'da silahlı şiddetin ve güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bursa'da cezaevinden 10 gün önce izinli çıkan genci yolda yürürken silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen motosikletli saldırgan yakalandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr