03.10.2024-13:18 (Son Güncelleme:03.10.2024-13:18)

Bursa'da Motosikletli Saldırı: Bir Ölüm ve İfadesi Sonrası Gözaltına Alınma

Bursa'da bir motosikletli saldırganın yaptığı ateş sonucu, hedefi olmayan bir kişi hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor.

Bursa'da Motosikletle Yapılan Saldırı Sonrası Bir Ölüm

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, motosikletli bir saldırgan husumetlisine ateş ederken yanındaki Hüseyin Uzun'u vurdu. Olay, Altıparmak Caddesi'nde meydana geldi ve detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Saldırının Ayrıntıları

Olayla ilgili olarak Miraç Ç. (26) adlı zanlının, A ile B arasında süregelen bir borç yüzünden husumet olduğunu belirtmesi dikkat çekti. Miraç, "Mertcan'ı takip etmek için evinin bulunduğu bölgeye gittim. O sırada tanıdığım Hüseyin'le karşılaştım. Ateş ederken yanlışlıkla Hüseyin'i vurdum" ifadelerini kullandı.

Cinayet Büro Amirliği Çalışmaları Devam Ediyor

Miraç Ç. ile Hüseyin Uzun'un yanındaki Mertcan B. de olay sonrası gözaltına alındı. İki şüpheli hakkında yürütülen sorgulama işlemleri sürüyor. Uzun, saldırı sonrası ağır yaralanarak kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İlgili emniyet güçleri, olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor. Motosikletli saldırganın, daha önce işlemiş olduğu suç nedeniyle 10 gün önce cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Bursa'da cezaevinden 10 gün önce izinli çıkan genci yolda yürürken silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen motosikletli saldırgan yakalandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr