10.10.2024-17:06 (Son Güncelleme:10.10.2024-17:06)

Bursa'da Kayıp 68 Yaşındaki Eroğlu için Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Karacabey'de 3 Ekim'den beri kayıp olan Nur Cemil Eroğlu için arama çalışmaları sürüyor.

Bursa'da Kayıp 68 Yaşındaki Eroğlu için Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 3 Ekim'den beri kaybolan 68 yaşındaki Nur Cemil Eroğlu için yürütülen arama çalışmaları süratle devam ediyor.

Kayıp İhbarı ve Arama Faaliyetleri

Ovaesemen Mahallesi'nde ikamet eden Eroğlu hakkında yapılan kayıp ihbarının ardından derhal jandarma ekipleri göreve başladı. Eroğlu'nun kaybolduğu gün, mahalledeki bir bakkaldan çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri tespit edildi.

Ekiplerin Çalışmaları

Arama çalışmalarında Bursa İl Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, İHH Arama Kurtarma ve Kum Tanesi Derneği Arama Kurtarma (KUMDAK) gibi birçok kuruluşun katılımıyla toplam 13 ekip ve 54 kişi görev alıyor. Ekipler, Ovaesemen ve çevresindeki alanlarda, göletler ve akarsularda geniş çaplı arama yaparken, 2 dron ve 3 iz takip köpeği de kullanılıyor.

Henüz Bir İz Yok

Yapılan arama çalışmalarında ekiplerin şu ana dek Nur Cemil Eroğlu'na dair herhangi bir ize ulaşamadıkları bildirildi. Kayıp şahsın bir an önce bulunması için umutlar sürüyor.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 3 Ekim'den bu yana haber alınamayan Nur Cemil Eroğlu'nun bulunması için başlatılan arama çalışması sürüyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr