02.10.2024-14:14 (Son Güncelleme:02.10.2024-14:14)

Bursa'da Denetimli Serbestlik Hükümlüleri Muradiye Camisi'nde Temizlik Yaptı

Bursa'da denetimli serbestlik hükümlüleri, Muradiye Camisi'nde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Bursa'da Temizlik ve Bakım Faaliyeti

Bursa'da, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir grup denetimli serbestlik hükümlüsü, tarihi Muradiye Camisi ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

İşbirliği ve Katılım

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bursa Müftülüğü işbirliğiyle yapılan temizlik etkinliğine 15 hükümlü katıldı. Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, bu tür faaliyetlerin tüm camilerde uygulanacağını belirtti ve "Hükümlüler, manevi destek birimine daha yatkınlar," diye ekledi.

Osmangazi Müftülüğü'nin Destekleri

Osmangazi Müftülüğü Şube Müdürü Yunus Emre Kır, denetimli serbestlik kapsamında bazı hükümlülerin kamu kurumlarında görevlendirildiğini ifade etti. Camilerin temizliğinin genellikle görevli imamlar ve cami dernekleri tarafından yapıldığını kaydeden Kır, "Bu faaliyetlerin devam etmesini umuyoruz," dedi.

Kendimizi Önemli Hissediyoruz

Temizlik çalışmalarına katılan denetimli serbestlik hükümlüsü Ufuk Gürel, devletin sağladığı imkanlarla cezalarının infazının daha yararlı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti. Gürel, "Amacımız Bursa'mıza ve insanlığa faydalı olmaktır. Burada insanların bizi görmesi ve dua etmesi bizim için büyük bir avantaj," dedi.

Bursa'da bir grup denetimli serbestlik hükümlüsü, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla tarihi Muradiye Camisi ve çevresinde temizlik ve bakım çalışmasına katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr