27.10.2024-14:59 (Son Güncelleme:27.10.2024-14:59)

Bursa'da Boşanma Aşamasındaki Kadına Silahlı Saldırı

Bursa'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurulan diş hekimi hayatını kaybetti, şüpheli yakalandı.

Bursa'da Kadına Yönelik Şiddet Devam Ediyor

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurulan diş hekimi, hastanede hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi Yalman Sokak'ta meydana geldi. Atilla Ç. adlı şüpheli, boşanma aşamasındaki eşi Yasemin Ç.'ye evden çıkarken tabancayla saldırdı.

Şüpheli, olay sonrasında hızla bölgeden kaçarken, Yasemin Ç. yere yığıldı. Duyduğu silah sesleri üzerine çevredekiler, derhal polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Acı Son ve Soruşturma

Olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralı Yasemin Ç.'yi Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, genç kadının hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polis, olayın ardından kaçan Atilla Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kadına yönelik şiddet ve benzer olayların önlenmesi için daha etkin tedbirlerin alınması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulan kadın, hastanede hayatını kaybetti. Sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr