27.07.2024-10:48 (Son Güncelleme:27.07.2024-10:48)

Burcu Özberk davette yürek hoplattı: Bakan gözlerini bir daha alamadı

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla sevilen Burcu Özberk, bir markanın davetine pembe kıyafetiyle katıldı. Güzel oyuncu şıklığıyla gecenin yıldızı oldu.

Son olarak Akın Akınözü’nün annesinin cenazesinde görüntülenen Burcu Özberk, bir markanın akşam davetine katıldı. 2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa başlayan Burcu Özberk, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol aldı.

Tatil dönüşü davete katıldı

Bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu, şu sıralar tatilin keyfini çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde yeğeniyle birlikte bir cruise gemisinde tatil yapan Özberk, dönüşte hemen özel bir davete katıldı.


Katıldığı davette süper mini ve göğüs dekolteli elbisesi ile dikkat çeken Burcu Özberk, sosyal medya hesabından davetten kareleri "Bazen aşırı iyi hissedersin; tam o an" notuyla paylaştı.

Övgüler yağdırdılar

Paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Takipçileri, "Barbie sen misin?", "Seni görünce hep iyi hissediyorum", "Güzellik", "Çok güzelsin" gibi yorumlarla ünlü isme övgüler yağdırdı.


muratcankilic@haber365.com.tr