30.10.2023-12:42 (Son Güncelleme:30.10.2023-12:42)

Bülent Emrah Parlak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Bülent Emrah Parlak hangi dizilerde oynadı? Bülent Emrah Parlak biyografisi ve kariyeri

Taksim’de bir kadınla öpüşürken görüntülenen Bülent Emrah Parlak magazin gündemine girdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan Bülent Emrah Parlak’ın hayatı hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Peki Bülent Emrah Parlak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Bülent Emrah Parlak hangi dizilerde oynadı? İşte Bülent Emrah Parlak biyografisi ve kariyeri…

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla akıllara kazınan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, Taksim sokaklarında bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrasında Bülent Emrah Parlak biyografisi ve kariyeri araştırmaları hız kazandı. Peki Bülent Emrah Parlak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oyuncu Bülent Emrah Parlak hangi dizilerde oynadı?

Bülent Emrah Parlak’ın aşk gecesi

Habertürk'te yer alan habere göre, Asmalımescit'teki bir mekanda sabaha kadar eğlenen Bülent Emrah Parlak ile Elit Andaç Çam, daha sonra Beyoğlu sokaklarında romantik anlar yaşadı. Sokak aralarında el ele tutuşan ikili, dakikalarca öpüşürken kameralara yakalandı.


Eşiyle boşanmanın arifesinde

Sokak aralarında sarmaş dolaş görüntülenen ikili, daha sonra evlerine gitti. Bülent Emrah Parlak ile aynı tiyatro oyununda rol alan ve meslektaşı Aziz İnan ile evli olan Elit Andaç Çam'ın ağustos ayında eşiyle evlerini ayırdığı ve boşanma aşamasında olduğu ileri sürüldü. Instagram hesabından eşiyle fotoğraflarını silmeyen Çam ve Parlak'tan henüz bir açıklama gelmedi.

Bülent Emrah Parlak kimdir?

Oyuncu Bülent Emrah Parlak, 1979 yılında dünyaya geldi. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye Oyuncuları'na katıldı. Aynı yıl Kurtlar Vadisi'yle ilk profesyonel oyunculuk tecrübesini yaşadı.


2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar'da 3 yıl boyunca çeşitli skeçlerde oynadı ve böylece Türkiye'de tanınırlığını arttırdı. 2014'te Ankara'nın Dikmen'i dizisinde başrol oynadı. Çeşitli dizi ve filmlerde rol aldıktan sonra 2020'de Arka Sokaklar dizisinde Avukat Nedim karakterini 8 bölüm canlandırdı. Son olarak Gizli Saklı dizisinde rol aldı.

Elif Andaç Çam kimdir?

8 Ağustos 1988 yılında Malatya'da dünyaya gelen oyuncu Elit Andaç Çam, Lise yıllarında ailesi ile birlikte İzmir'e taşındı. Lisans eğitimini ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde tamamlayan Elit Andaç Çam, daha sonra İstanbul'a gelerek Kadir Has Üniversitesi'nde oyunculuk masterını tamamladı.


Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol alan Elit Andaç Çam son olarak Leyla İle Mecnun Değil adlı tiyatro oyununda rol almıştı.

muratcankilic@haber365.com.tr