01.08.2022-12:56 (Son Güncelleme:01.08.2022-12:56)

Bu Sabah programı sunucusu Ebru Akel kim? Ebru Akel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu Sabah sunucusu Ebru Akel’in hayatı

Show TV’de yayınlanan Bu Sabah programının sunucusu Ebru Akel’in hayatı ve kariyeri bir çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki Bu Sabah programı sunucusu Ebru Akel kim? Ebru Akel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu Sabah sunucusu Ebru Akel’in hayatı haberimizde...

Show TV’nin sabah programı Bu Sabah’ın sunucularından Ebru Akel’in hayatı ve kariyeri, son saatlerde en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekranlarda olan Bu Sabah programının güzel sunucu Ebru Akel’in yaşamını araştırmak isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Bu Sabah programı sunucusu Ebru Akel kim? Ebru Akel kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ebru Akel kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ebru Akel, 1 Mart 1976 tarihinde İzmir’de doğdu. Akademik hayatını 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümünde tamamlayan Akel, belini sakatlaması sonrasında dansçılık mesleğini sona erdirmiş ve sunuculuğa geçiş yapmıştır. İlk olarak 1997 yapımı Motor Life programında sunucu olan Ebru Akel, 1998-2000 seneleri arasında ‘’Kara Melek ‘’ adlı dizide yer alan Ebru Akel, ‘’Hepsi Gerçek’’, ‘’Best Model of the World’’ gibi programların sunuculuğunu üstlenmiştir.


2003 yılında Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz ve Gelinim Olur musun? gibi evlilik programlarının sunuculuğunu yapan güzel sunucu, 2005 yılında sunuculuğunu yaptığı Size Anne Diyebilir miyim? adlı programda 8,5 saat boyunca canlı yaparak rekor kırmıştır.

Ebru Akel, 2010-2011 yılları arasında yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde de yer almıştır.

Ebru Akel evli mi?

İş adamı Özer Sancak ile 2012 yılında evlenen Ebru Akel, 2020 yılında Sancak’tan boşanmıştır. Güzel sunucunun bu evlilikten Eren Sancak adında bir çocuğu olmuştur.

muratcankilic@haber365.com.tr