24.06.2022-18:09 (Son Güncelleme:24.06.2022-18:09)

Bu NFT'yi alan ömür boyu tost yiyebilir!

Organik tost NFT'si 6 ETH (6.560$)’den satışa sunuldu. Satışa sunulan NFT’yi satın alan kişi ömür boyu ücretsiz olarak tostu yiyebilecek.

İstanbul’da bir restoranın yaptığı hamle gündeme bomba gibi düştü. Restoran'ın yaptığı organik tostu NFT olarak satışa sundu. Organik tost NFT'si >6 ETH (6.560$)’den satışa sunuldu. Satışa sunulan NFT’yi satın alan kişi ömür boyu ücretsiz olarak tostu yiyebilecek.

NFT nedir

NFT, özel bir kriptografik token türü olarak bilinir. Özel bir token olmasının sebebi başka bir eşi ve benzerinin olmamasıdır. Bununla beraber karşılıklı olarak kendi türünden başka bir token ile takası mümkün değildir.

NFT nasıl üretilir

Gerçek dünyadaki somut nesneleri soyut bir şekilde dijital ortamda aktararak. Aktarılan NFT'leri açık arttırmaya koymak için birçok platform mevcuttur. >Günümüzde Rarible (Digital Collectibles), Opensea (Digital Marketplace), Nifty Gateway (Digital Art), superRare (Digital Art), Enjin (Gaming), Decentraland (Virtual Reality) gibi birçok NFT platformu üzerinden dakikalar içinde kendi NFT’nizi oluşturmanız mümkündür. Bunun için dijital cüzdanınızın olması yeterlidir.

ertugguvenıs@outlook.com