02.10.2024-23:12 (Son Güncelleme:02.10.2024-23:12)

Bodrum'da Sinemada İtiraz Ediyorum Gösterimi

Bodrum'da tarihi yel değirmenlerinde 'Sinemada İtiraz Ediyorum' adlı gösterim yapıldı. Sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Bodrum'un Tarihi Yel Değirmenlerinde Özel Film Gösterimi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi çerçevesinde tarihi yel değirmenlerinde 'Sinemada İtiraz Ediyorum' isimli tek kişilik gösterim yapıldı.

Etkinlik Destekleyen Kuruluşlar

Etkinlik, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi ile DenizBank'ın ana sponsorluğunda, Bodrum Sinema ve Kültür Derneği (BSKD) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Ayrıca, Bodrum Ticaret Odası etkinliğe lokal ikramlarla katkıda bulundu.

Sinemaseverlerden Yoğun İlgi

Gösterim sırasında etkinliğe katılan Müfit Can Saçıntı, film gösterimine katılarak sanatseverlerle bir araya geldi. Halka açık gerçekleştiren gösterim büyük beğeni topladı.

Konuşmalar ve Düşünceler

BSKD Başkanı Cenk Sezgin, etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür ederken, Müfit Can Saçıntı, tarihi atmosferde bulunmanın kendisini mutlu ettiğini ifade etti. '12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi oldukça başarılı bir çalışma oldu.' dedi.

Gazeteci ve yapımcı Elif Dağdeviren de etkinliğin 12 yıldır devam etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

Etkinlikler Devam Ediyor

Program, yarın İstanköy (Kos) Adası'nda oyuncu, yönetmen ve yapımcıların katılımıyla düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi kapsamında, tarihi yel değirmenlerinde "Sinemada İtiraz Ediyorum" isimli tek kişilik gösterim beyaz perdeye yansıtıldı. Gazeteci ve yapımcı Elif Dağdeviren, açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr