10.10.2024-16:10 (Son Güncelleme:10.10.2024-16:10)

Bodrum'da Avrupa Yatçılar Birliği Genel Kurul Toplantısı

Bodrum'da EBA'nın genel kurul toplantısı yapıldı. Tarihi alanlar ve tersane ziyaretleri ile zenginleştirildi.

Bodrum'da EBA Toplantısı Yapıldı

Muğla'nın gözde turizm merkezi Bodrum, Avrupa Yatçılar Birliği'nin (EBA) olağan genel kurul toplantısına ev sahipliği yaptı.

Toplantı Detayları

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz ile Karadeniz bölgelerindeki katılımcıları buluşturan toplantı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi'nin organizasyonu ile gerçekleştirildi. Toplantıya, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran da katıldı.

Tarihi Ziyaretler ve Tekne Tanıtımları

Etkinlik kapsamında katılımcılara, Bodrum Kalesi gibi tarihi yerler ziyaret ettirilerek, bu bölgelerin tarihi ve kültürel önemi hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, tersane bölgesinde gerçekleştirilen teknelerin yapım süreci ve geleneksel ahşap yat imalatı hakkında bilgiler verildi.

EBA Başkanı'nın Ziyareti

EBA Başkanı Jan Jansson, etkinlikte Tamer Kıran'a teşekkür ederken, organizasyona katkılarından dolayı EBA flamasını kendisine hediye etti. Bu tür etkinliklerin, Avrupa yatçılık sektörünün gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Avrupa Yatçılar Birliğinin (EBA) genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. EBA'nın olağan genel kurul toplantısı İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odasının ev sahipliğinde İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ın da katılımıyla yapıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr