01.10.2024-00:02 (Son Güncelleme:01.10.2024-00:02)

Bodrum Türk Filmleri Haftası 12. Kez Başladı

Bodrum Türk Filmleri Haftası, kortej ve ödül töreniyle sinemaseverleri bir araya getirdi.

12. Bodrum Türk Filmleri Haftası Heyecanı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sinemaseverler için düzenlenen 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi, gösterişli bir kortej yürüyüşü ve ödül töreni ile açıldı.

Kortej Yürüyüşü ve Ünlü İsimlerin Katılımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum Belediyesi'nin desteğiyle, DenizBank ana sponsorluğunda ve Bodrum Sinema ve Kültür Derneği (BSKD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde başladı. Neyzen Tevfik Caddesi'nden Bodrum Kalesi'ne kadar süren kortej yürüyüşünde, kırmızı halıdan geçerek sanatseverlere selam çakan ünlü isimler dikkatleri üzerine çekti.

Onurlandırılan Sanatçılar

Etkinliğin akışında, merhum Kemal Sunal'ın hologramı sahneye yansıtıldı ve vefat eden bazı sanatçıların isimleri okundu. Hologram izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Açılış Konuşması ve Ödül Töreni

BSKD ve 12. BOTH Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin'in yaptığı açılış konuşmasının ardından, birçok oyuncu, yönetmen ve yapımcıya ödülleri takdim edildi.

Etkinliğin Devamı

Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı'nın "Meşhur Ünlüler" stand-up gösterisi ile Eypio'nun mini konseri ile sona erdi. Bodrum ve İstanköy (Kos) Adası'nda 16 mekanda, 6 Ekim'e kadar sürecek haftada birçok film tanıtılacak ve yeni teknolojiler hakkında tartışmalar yapılacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi, kortej yürüyüşü ve ödül töreniyle başladı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen etkinlik kapsamında, Neyzen Tevfik Caddesi'nden Bodrum Kalesine kortej yürüyüşü yapıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr