14.09.2024-19:00 (Son Güncelleme:14.09.2024-19:00)

Bodrum FK Başakşehir maçını canlı izle Bein Sports 2 – Bodrum Başakşehir maçı canlı yayın linki

Bodrum FK ile Başakşehir arasında oynanacak mücadele Süper Lig’de dikkatlerin üzerinde olacağı maçlardan birisi olacak. Sezona galibiyetle giren ancak sonraki haftalarda 3 puan alamayan Bodrum FK ile sezona etkili bir giriş yapan Başakşehir arasındaki mücadele nefesleri kesecek. Futbol severlerin merak ettiği Bodrum Başakşehir maçı canlı izle, Bodrum Başakşehir maçı izle Justin TV, Bodrum Başakşehir muhtemel 11 gibi detaylar haberimizde…

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Bodrum FK ligin 5. haftasında güçlü Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Bir maç eksiği olmasına rağmen üst sıralarda yer alan Başakşehir ile ev sahibini avantajını kullanarak 3 puana uzanmak isteyen Bodrum FK arasında oynanacak mücadele hakkında araştırmalar hızlanarak devam ediyor. Futbol severler ise Bodrum FK Başakşehir maçı hangi kanalda, Bodrum Başakşehir canlı maç izle, Bodrum Başakşehir maçı canlı izle gibi terimlerle araştırmalar yapıyor.

Bodrum FK Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bodrum FK Başakşehir maçı bugün saat 20.00’de Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında olacak.

Bodrum FK Başakşehir maçı hakemi kim?

Bodrum FK Başakşehir maçı hakemi Zorbay Küçük olacak.

Bodrum FK Başakşehir muhtemel 11

Bodrum FK: Sousa, Cenk, Ali, Celustka, Üzeyir, Mohammed, Dimitrov, Samet, Fredy, Gökdeniz, Puşcaş

Başakşehir: Muhammed, Lima, Opoku, Hamza, Kemen, Berat, Serdar, Pelkas, Figueiredo, Deniz, Piatek

Bodrum FK Başakşehir maçını canlı izlemek ve maçtan sonra önemli anların yer alacağı Bodrum FK Başakşehir maç özetini takip etmek için Bein Sports’a üye olabilirsiniz.

muratcankilic@haber365.com.tr