10.10.2024-01:08 (Son Güncelleme:10.10.2024-01:08)

Bitlis'te Gençlik ve Spor Etkinliği

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Bitlis'te gençlerle buluşarak, fırsatların artırılması ve kişisel gelişim vurgusu yaptı.

Bitlis'te Gençlik ve Spor Buluşması

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Kampı'na katılarak gençlerle bir araya geldi.

Gençlere Sunulan İmkanlar

Eminoğlu, 81 ildeki gençlere sunulan imkanları anlatarak, "Amacımız gençlerimizin kendilerini geliştirmesi için her türlü fırsatı sunmaktır," dedi. Bu yıl 200 bin gencin kamplarda misafir edildiğini belirten Eminoğlu; gençlik merkezlerinin, üniversiteye giden gençler için tasarlandığını ifade etti.

Bölge Valisinden Önemli Mesajlar

Bitlis Valisi Karakaya, gençlerin sadece bireysel olarak değil, toplum ve dünya için de önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, "Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmesini istiyoruz," dedi. Karakaya, gençlerin eğitim ve gelişim süreçlerinde kendilerini mutlaka bir alanda geliştirmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Türkiye Yüzyılı Vurgusu

Karakaya, ülke güçlendikçe dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan zulümlerin sona ereceğini belirterek, "Sizlerin başarıları, geleceğimizi şekillendirecek," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Türkiye’nin savunma sanayisindeki ilerlemelerine dikkat çekti ve "Bu yüzyıl, Türkiye Yüzyılı olacak," diyerek gençlerin umut dolu bir geleceğe sahip olmalarını teşvik etti.

Programa Ahlat Kaymakamı Bingöl, Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Elkatmış, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Taşdemir ve çok sayıda genç katıldı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Bitlis'in Ahlat ilçesinde TÜBİTAK Bilim Kampı'na katılan gençlerle buluştu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr