09.04.2022-18:00 (Son Güncelleme:09.04.2022-18:00)

Bir süredir Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver evleniyor mu?

Güzel oyuncu Aslı Enver iş insanı Ender Öztarhan ile ilişkisini artık gizlemiyor…

En son dijitale çektiği film projesiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Aslı Enver, çekimlerin ardından soluğu sevgilisi ile Alaçatı da almıştı. İlişkisini o zamana kadar açıklamamayı tercih eden Enver artık soruları yanıtsız bırakmıyor. Güzel oyuncu Aslı Enver, önceki akşam iş insanı sevgilisi Önder Öztarhan ile birlikte Ortaköy'deki bir mekanda yemeğe çıktı. İlerleyen zamanda çifte Öztarhan’ın annesi de katıldı.

Mekan çıkışı basın mensuplarıyla karşılaşan Enver soruları yanıtsız bırakmadı. Enver, "İlişkimiz gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor. Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor." açıklamasını yaptı. Aslı Enver arabasının yolunu tuttuktan sonra yemek yedikleri mekandan annesiyle çıkan Öztarhan basın mensuplarının sorusunu bırakıp annesiyle evinin yolunu tuttu.

Geçtiğimiz hafta basın mensuplarıyla yine karşılaşan güze oyuncu yöneltilen "Hayırlı olsun, ilişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna ünlü oyuncu, "İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum. Çok teşekkür ederim, çok sağ olun." Demiş Öztarhan ile ilişkisini doğrulamıştı. Alaçatı tatili için: "Enerjimi topladım, dediğim gibi mutluyum." Demiş. Gazetecilerin "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba." şeklindeki yorumuna ise gülerek, "Çok teşekkür ederim." Sözleriyle tebessüm etmişti.

Sosyal medyada takipleşildi

Güzel oyuncu Aslı Enver iş insanı Önder Öztarhan ile ilişkisi belgelenene kadar sosyal medyada takipleşmemiş hayranları tarafından aşkları belgelendikten sonra Enver’in itirafıyla sosyal medya hesaplarında birbirlerini takibe almışlardı.

Enver’den sonra Öztarhan açıklaması

Aslı Enver’in birliktelik iddialarını kabul etmesinden sonra basın mensuplarıyla karşılaşan iş insanı Öztarhan : "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu." Şeklinde yanıtlamıştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr