06.10.2024-14:27 (Son Güncelleme:06.10.2024-14:27)

Bilecik'te Dolandırıcılık Operasyonu: 3 Zanlı Tutuklandı

Bilecik'te dolandırıcılık yapmaya çalışan 3 kişi tutuklandı. Sahte senetler ve icra yöntemleriyle dolandırıcılık girişimi tespit edildi.

Bilecik'te Dolandırıcılık Operasyonu

Bilecik'te, yurt dışında yaşayan vatandaşları hedef alarak sahte senetler düzenleyen üç şüpheli, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.

Operasyonun Detayları

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesi altında, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uzun süredir kullanılmayan banka hesapları üzerinden dolandırıcılık yapan kişilere karşı harekete geçti.

Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından, sahte senetler düzenleyerek yurt dışında yaşayan kişilerin hesapları üzerinde haciz işlemleri gerçekleştirmeyi hedefleyen üç zanlı gözaltına alındı.

Yargı Süreci

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, "resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık" suçlarından tutuklandı.

Dolandırıcılık önlenmeli!

Kamuoyunda dolandırıcılıkla ilgili farkındalığı artırmak ve benzeri suçların önüne geçmek için dikkatli olunması gerektiği vurgulanmaktadır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr