15.04.2023-16:46 (Son Güncelleme:15.04.2023-17:04)

Başkan Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi açılışında önemli açıklamalarda bulundu

Başkan Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi açılışında konuşan Başkan Erdoğan, gündeme diar önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmaısnıdan öne çıkanlar...

Kocaeli Toplu Açılış törenine katılan Başkan Erdoğan, "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla... Şu anda bakıyorum iftihar ediyorum. Şimdi sırada İzmir var. İzmir'i de inşallah bayram öncesi yetiştirmeye çalışacağız." diyerek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Kandil'e,; terör örgütüne bu ülke teslim edilir mi?"

"Hastalarımız rehin alınır. Orada ölürlerdi. O zaman SSK'nın başında Bay Bay Kemal vardı. Bay Bay Kemal sen hayatında böyle hastane gördün mü? Bunlara vatan emanet edilir mi? 5 koyunu güdemeyecek olanlara vatan emanet edilir mi? Kandil'e, terör örgütüne bu ülke teslim edilir mi?

Dün Diyarbakır'da idik. Orada vatandaşlarımızın bize yakarışlarını gördük. "Ne olur bizi onların eline bırakmayın" dediler. Kandil, bizim Diyarbakır Annelerimizin yavrularını kaçırdı mı? Evet.

Bunların derdi Kürt değil. Biz de ayrımcılık biz de bölücülük yok.

"Bu ülkede hizmet etmek her babayiğidin harcı değildir”

Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla... Şu anda bakıyorum iftihar ediyorum. Şimdi sırada İzmir var. İzmir'i de inşallah bayram öncesi yetiştirmeye çalışacağız."

Türkiye'nin 21 yılda elde ettiği demokrasi ve kalkınma kazanımlarına bakarak esip gürlüyorlar, bu ülkede hizmet etmek her babayiğidin harcı değildir.

Türkiye'yi küresel cazibe merkezi yapmakta kararlıyız. Pandemi hastanelerini salgın döneminde 45 günde yaptık.

7'li Koalisyona Sert Tepki: Kumar Masası Kurdular

7'li bir masa kurdular. Bunlarda her şey var. Derde devadan gayrı ne ararsan bulunur. Vizyon yok, program yok. Proje yok. Ne eğitimde ne sağlıkta ne emniyette ne diplomaside bunların yaptığı bir şey yok. Bunların ülkeye ve millete vaatleri bulunmuyor.

PKK'sından FETÖ'süne hepsiyle anlaştılar. 7'li kumar masası kurdular

Mavi boncuk dağıttıkları herkese bakanlık veriyorlar. IMF'yi Türkiye'den defettik, CHP'ye sorsan IMF ile oturup konuşmak lazım, o sizin işiniz."


mihrabkurt@haber365.com.tr