05.10.2021-17:37 (Son Güncelleme:05.10.2021-18:10)

Basın Ödülleri Töreninde PKK'nın Yayın Organına Verdikleri Ödülü Pişkin Pişkin Savundular

Mimarlar Odasının düzenlediği Basın Ödülleri töreninde Uluslararası Televizyon Haberciliği kategorisinde verdiği ödül büyük tepki topladı.

Mimarlar Odası’nın düzenlediği Basın Ödülleri töreninde dağıtılan ödüller tepki topladı. Türkiye’de bu sene altıncısı düzenlenen Basın Ödülleri kapsamında Mimarlar Odası ödülleri dağıttı. Mimarlar Odasının düzenlediği Basın Ödülleri töreninde Uluslararası Televizyon Haberciliği kategorisinde verdiği ödül büyük tepki topladı. >Basın Ödülleri töreninde Mimarlar Odası, Uluslararası Televizyon Haberciliği ödülünü terör örgütü PKK'nın yayın kanalı olan Jin TV'ye verdi.

Verilen ödülün tepki çekmesinin ardından Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan açıklamada bulundu. Basın Ödülleri kapsamında Jin TV'ye verilen ödülü savunan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, ‘’Biz bu basın ödüllerini gazetecilikte ısrar eden gazetelere veriyoruz. Yani habercilikte gerçekten o hakikati arayanlara veriyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

PKK'YA VERDİKLERİ ÖDÜLÜ SAVUNDU

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konu ile ilgili açılamasına şu sözler ile devam etti: ‘’Biz bu basın ödüllerini gazetecilikte ısrar eden gazetelere veriyoruz. Yani habercilikte gerçekten o hakikati arayanlara veriyoruz. Yani iktidar çevrelerinin tetikçilerine vermiyoruz. Dolayısıyla hedef haline getiriliyoruz. Mimarlar odası pek çok kez asılsız ithamlarla hedef haline getirildi. Bunu aslında örgütümüzü ele geçirme, örgütümüzü tek sesli hale getirmenin bir parçası olarak görüyoruz.’’


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr