07.06.2022-12:16 (Son Güncelleme:07.06.2022-12:16)

Barış Akarsu Merhaba filmi ne zaman çıkacak? Barış Akarsu Merhaba oyuncuları

Sesiyle tüm Türkiye’de tanınan Barış Akarsu çok genç yaşta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Şimdilerde hayatı filme konu olurken Barış Akarsu Merhaba filmi için hazırlıklar devam ediyor. Filmin çıkış tarihini merak eden kişiler “Barış Akarsu Merhaba filmi ne zaman çıkacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Genç yaşta hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayran kitlesi oldukça fazladır. Film çekimleri hakkında pek çok konu merak edilirken araştırmalarda devam etmektedir. Filmin yapımcılığı Fikri Harika Prodüksiyon’dan Özgür Tari yaparken, senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar kaleme almaktadır.Filmin yönetmeni ise Mert Dikmen oldu. Hayatıyla merak edilen Barış Akarsu filminin ne zaman vizyona gireceği merak konusu oldu. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Barış Akarsu Merhaba filmi ne zaman vizyona girecek?

Barış Akarsu Merhaba filminin oyuncu kadrosu seçmeleri yeni tamamlanırken filmin çekimlerine Haziran ayının ilk haftası başlanacağı açıklandı. Filmin ise 2023 yılında vizyona girmesi beklenmektedir.


Barış Akarsu Merhaba oyuncuları kimler?

2007 yılında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film olurken Barış Akarsu’yu canlandıracak oyuncu İsmail Ege Şaşmaz oldu. Birçok yapımda rol almış olan Şaşmaz, performansıyla oldukça beğeni toplamaktadır.

Filmde başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz olurken Barış Akarsu'nun babasını Hüseyin Avni Danyal, dedesini Metin Coşkun olacak. Filmde Aslıhan Kapanşahin Akarsu’nun kız kardeşi rolünde karşımıza gelirken sevgilisini Almila Ada oynayacak. Yakın arkadaşları ise Burak Satıbol, Aytaç Uşun oldu.


hilalnas@haber365.com.tr