09.03.2022-15:58 (Son Güncelleme:09.03.2022-15:58)

Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Frenkie De Jong, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Frenkie de Jong, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Galatasaray maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol devi Barcelona, kendi sahasında temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Hollandalı yıldız mikrofonların başına geçti

Mücadele öncesinde Barcelona'da düzenlenen basın toplantısında Hollandalı yıldız Frenkie de Jong, açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Frenkie de Jong, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamalarda ;

' Biz her maçı kazanmak istiyoruz. Galatasaray oldukça iyi bir takım. Evimizce oynayacağız, taraftarımızın önünde bu maçın favorisi biziz! Ben Barcelona'da çok rahatım. Kulüpte kendimi iyi hissediyorum. Eleştirildiğimde de canım acımıyor. İnsanlar her zaman konuşur. İnsanlar artık maçları iyi izlemiyorlar, bu yüzden gazetecilerin sözlerine inanıyorlar. Bence futboldaki en büyük sorun da tam olarak bu. Bizim kulüp olarak yerimiz Şampiyonlar Ligi ama orada değiliz. Artık Avrupa Ligi'ni kazanmamız gerekiyor. Bu turnuvada da zorlu takımlar var ancak biz bu kupayı kazanmak istiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr