04.10.2024-22:58 (Son Güncelleme:04.10.2024-22:58)

Bakan Tekin, Esenyurt'ta Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yaptı

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Esenyurt'taki programda fitneye yer verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Bakan Tekin, Esenyurt'taki Programda Konuştu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programında önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, katılımcılara hitaben, "Şu an geldiğimiz noktada yapmamız gereken bir tek şey var. Bugüne kadarki emeklerimizin zayi olmaması için fitneye mahal vermemeliyiz," dedi.

Teşkilat İçindeki Birlik Vurgusu

Siyasetteki deneyimlerine atıfta bulunan Tekin, seçim sonuçlarını değerlendirmenin önemine vurgu yaparak teşkilatın kendi eksikliklerine odaklanması gerektiğini belirtti. Ayrıca, geçmişte yaşanan hataların düzeltilmesi gerektiğini ifade etti.

FETÖ ile Mücadele ve Tehditler

FETÖ ile olan mücadele sürecinde dershaneler konusundaki kararlarının kritik bir rol oynadığını hatırlatan Tekin, 2013 yılında sosyal medyada yaşanan tehdit ve fitne girişimlerine dikkat çekti. "O dönemde fitne sokma stratejisinin nasıl uygulandığını bu günlerde de yaşıyoruz," dedi.

Birlikte Çalışmanın Önemi

Yaklaşan kongre süreçleri ve yerel seçimler öncesinde, parti içinde tartışmalardan uzak durulması gerektiğini vurgulayan Tekin, partililerin bir arada hareket etmeleri ve kişisel tartışmalardan kaçınmaları gerektiğini belirtti. Tekin, 22 yıllık kazanımları korumak adına fitneye yer vermeksizin çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Eğitimde Reform Çabaları

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredat değişiklikleri ve öğretmen sorunlarına yönelik projeler geliştirdiğini belirten Tekin, sosyal medyadaki eleştirilere takılmadığını, doğru bildiği yolda kararlılıkla ilerlediğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığında düzenlenen "Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programına katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr