04.10.2024-19:33 (Son Güncelleme:04.10.2024-20:17)

Bakan Kurum'dan Çocuklarla Halı Saha Maçı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman'da çocuklarla halı saha maçı yaparak dostluk mesajı verdi.

Bakan Kurum, Çocuklarla Halı Saha Maçı Yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ziyaretleri sırasında küçüklerin daveti üzerine onlarla birlikte halı saha maçı gerçekleştirdi. Adıyaman'ın Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan etkinlikte, çocukların mutluluğunu paylaşan Kurum, bu deneyimin kendileri için anlamlı olduğunu ifade etti.

Dostluk Kazandı

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, "Dostluk kazandı, maçımız 2-2 berabere tamamlandı," dedi. Ziyaretinin öncesinde çocukların halı saha talebini geri çevirmediklerini dile getirerek, "Çocuklarımızın gülen yüzlerini görmek bizim için her şeyden öte. Başarılar diliyoruz," şeklinde konuştu.

Deprem Bölgesine Destek

Kurum, Adıyaman'daki depremzedelerle bir arada olacaklarını belirtti ve "Tüm deprem bölgesinin yüzü gülene kadar burada olacağız. Biz çocuklarımızı çok seviyoruz. O yüzden, Adıyaman'a yeni alanlar kazandırma bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Önemli İsimler Maçta Yer Aldı

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki halı saha maçına Bakan Kurum'un yanı sıra Vali Osman Varol, AK Parti Adıyaman milletvekilleri İshak Şan ve Mustafa Alkayış, AK Parti İl Başkanı Faruk Bülent Kablan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da katılarak çocuklarla birlikte keyifli anlar yaşadı.

12 Temmuz'da kenti ziyaret eden Bakan Kurum, cuma namazı çıkışında çocuklarla bir araya gelmiş ve halı saha yapılması için destek istemişti. Bu hasretle halı sahanın inşa edilmesi talimatını vermesi kısa sürmüştü.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman ziyareti kapsamında çocuklarla halı saha maçı yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr