25.10.2024-20:03 (Son Güncelleme:25.10.2024-20:03)

Bakan Işıkhan, TUSAŞ Çalışanlarına Destek Ziyareti Gerçekleştirdi

Bakan Işıkhan, TUSAŞ'taki terör saldırısı sonrası çalışanlara başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Bakan Işıkhan'dan TUSAŞ Çalışanlarına Başsağlığı Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Anonim Şirketi (TUSAŞ) çalışanlarıyla anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi. Son dönemde yaşanan terör saldırısının ardından, Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ yerleşkesine giderek çalışanlarla bir araya gelen Bakan Işıkhan, burada incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

Bakan Işıkhan'dan TUSAŞ Personeline Destek

Bakan Işıkhan, saldırı sonrasında TUSAŞ'taki personeliyle sohbet ederek, başsağlığı dileklerini iletti. Bu tür zor zamanlarda dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Taziye Ziyareti

Ziyaretinin devamında, saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü Murat Arslan'ın evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Işıkhan, şehidin ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı da Yanındaydı

Bakan Işıkhan'a bu anlamlı ziyareti sırasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bendevi Palandöken de eşlik etti. Bu birliktelik, toplumun dayanışma ruhunu pekiştirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesini ziyaret ederek bilgi aldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr