03.10.2024-12:29 (Son Güncelleme:03.10.2024-12:30)

Bakan Göktaş'tan Sağlık Yatırımlarına Değerlendirme

Bakan Göktaş, Konya'daki açılış töreninde sağlık yatırımlarının önemini vurguladı ve geleceğe yönelik umut verici mesajlar paylaştı.

Konya'da Sağlık Yatırımları Ön Planda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya'da önemli bir ziyarette bulundu. Bakan Göktaş, toplum sağlığının iyileştirilmesi ve bilimsel yeniliklerle insanlığa katkıda bulunma hedefinin önemine değinerek, "Atılan her adım, ülkemizin sağlık alanındaki hedeflerine ulaşmasında katkı sağlayacak" dedi.

Valilik Ziyareti ve Eğitim Kurumu Açılışı

Göktaş, ilk olarak Konya Valisi İbrahim Akın'ı Valilik binasında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Ardından, Necmettin Erbakan Üniversitesi Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Travma Merkezinin açılış törenine katıldı.

Türkiye Yüzyılı İçin Sağlık Bilimleri

Göktaş, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 23 yılda yapılan projelerle ülkenin hızla geliştiğini belirtti ve konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Eğitim alanında yapılan yatırımların, gençlerimizin ve ülkemizin geleceği için oldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Nahmet Erbakan Üniversitesi de bu süreçte Konya'nın gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, bu değerli katkının bir başka örneğidir."

Geleceğe Yatırım ve Teşekkürler

Bakan Göktaş, yeni binanın, sağlık alanında ihtiyaç duyulan çözümler sunan ve çağın gereksinimlerine uygun bir eğitim ortamı sağlayacak bir adım olduğuna vurgu yaptı. Böyle yatırımların sadece bugünün değil, geleceğin teminatı olduğunu ifade etti.

Özellikle Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı'na teşekkür eden Göktaş, bu katkının önemine dikkat çekti. Açılış töreninde Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ile Mustafa Sonay Gürgen de konuşmalar yaptı ve tesisin hayırlı olmasını diledi.

Birlikte, Bakan Göktaş ve protokol üyeleri, kurdeleyi keserek yeni tesisin açılışını gerçekleştirdi. Programa ayrıca Konya Valisi İbrahim Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş (sağda), Konya ziyareti kapsamında Vali İbrahim Akın'ı Valilik binasında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr