25.10.2024-22:20 (Son Güncelleme:25.10.2024-23:46)

Bakan Fidan, SAHA EXPO Fuarı'nı Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, savunma sanayi fuarını gezdi ve Türkiye'nin caydırıcılık kapasitesini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, SAHA EXPO Fuarı'nda

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nı ziyaret etti. İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen bu etkinlik, Cumhurbaşkanlığı himayesinde 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının destekleriyle gerçekleştirildi. Fuar, Anadolu Ajansı tarafından global iletişim ortağı olarak desteklendi.

Fidan'ın Fuardaki Paylaşımları

Bakan Fidan, ziyaretine dair X sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, "SAHA EXPO 2024, savunma sanayimizin küresel rekabet gücünü bir kez daha gösterdi. Bu olağanüstü organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bölgesinde, siyasi ve ekonomik istikrarın temel taşı olan Türkiye’nin milli caydırıcılık kapasitesini artırmaya, odağımızı kaybetmeden devam edeceğiz." şeklinde ifadeler kullandı.

Paylaşımında ziyarete ait fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul Fuar Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının destekleriyle, Anadolu Ajansının global iletişim ortaklığında düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nı gezdi. Bakan Fidan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında şehit olan vatandaşlar için hazırlanan alanı da ziyaret etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr