19.09.2024-17:16 (Son Güncelleme:19.09.2024-17:16)

Bahçeli Gazetecinin 'İdam' Sorusuna Bir Hayli Sinirlendi!

MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu sonrasında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bir gazetecinin 'idam' sorusu üzerine bir hayli sinirlendi. Bahçeli, ''Böyle sapık be yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin'' diyerek çıkıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Toplantısı ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarının ardından salonda bulunan gazetecilerin sorularını cevaplayan Bahçeli, bir gazetecinin yönelttiği soru üzerine bir hayli sinirlendi.

Gazetecilerin soru sorduğu sırada bir kadın gazetecinin. "Narin ve Sıla'ya yapılan caniliğe sert tepki gösterdiniz. Geçmişte bu tür suçlara idam getirilmesi yönünde çağrılarınız olmuştu. Yeni dönemde yapılacak Anayasa çalışmalarında bu konuyu gündeme getirme gibi bir düşünceniz var mı?" sorusu üzerinde Bahçeli'den sert bir yanıt geldi.

''Sapık ve Yanlış Sorularla Aldatmaya Heves Etmeyin''

Bahçeli, "Anayasa'nın oluşması noktasındaki konuları dikkatlice takip etmediğiniz anlaşılıyor. Bizim önerilerimiz arasında olup diğer siyasi kuruluş ve düşünceler de benimsediği takdirde niye olmasın. Olacaksa hangi mutabakatla yeni bir Anayasa'ya kavuşalım onu düşünmeliyiz. Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin. Türk milletinin artık bundan gocunacak tarafı kalmadığı gibi utanacak tarafları başlamıştır" diyerek muhabire sert bir yanıt verdi.

damlaeroglu@haber365.com.tr