11.10.2024-15:01 (Son Güncelleme:11.10.2024-15:01)

Babasının Mirasına Yolculuk: Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun Erzincan Ziyareti

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, babası merhum Recep Yazıcıoğlu’nun makam aracıyla şehir turu yaptı.

Babasının Mirasına Yolculuk

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, merhum babası Recep Yazıcıoğlunun anılarını yaşatma amacıyla Erzincan'a gitti. 'Süper Vali' ve 'Efsane Vali' olarak tanınan babası, 1991-1999 yılları arasında Erzincan Valiliği yapmıştı.

Anıların İzi

Yazıcıoğlu, valilik ziyaretinde babasının oturduğu Valilik konutunu gezerek çocukluk hatıralarını canlandırdı. Daha sonra, babası döneminde kullanılan makam aracının direksiyonuna geçerek Vali Hamza Aydoğdu ile beraber şehir turu yaptı.

Duygusal Anlar

Gezi sırasında duygu dolu anlar yaşayan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yaşadığı anıları paylaşarak Vali Aydoğdu'ya teşekkür etti. Erzincan ziyareti sırasında, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan da eşlik etti.

Hatıran Yeter

Vali Aydoğdu, gezi sırasında çektiği görüntüleri Ferdi Tayfurun ünlü 'Hatıran Yeter' türküsü eşliğinde sosyal medya hesaplarında paylaştı. Bu paylaşım, hem duygusal hem de nostaljik bir atmosfer yarattı.

"Süper Vali" ve "Efsane Vali" olarak hatırlanan merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu (sağda), Vali Hamza Aydoğdu (solda) ile babasının Erzincan'daki makam aracıyla şehir turu yapıp anılarını tazeledi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr