10.05.2022-20:19 (Son Güncelleme:10.05.2022-20:19)

Baba Sevil öldü mü, diziden ayrıldı mı? Sevil neden yok? Beril Pozam Baba dizisinden neden ayrılıyor?

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Baba'da bir ayılık yaşandığı konuşuluyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Sevil'i ekranlarda göremeyen izleyiciler Baba Sevil öldü mü, diziden ayrıldı mı? sorularına yanıt arıyorlar. Peki, Sevil neden yok? Beril Pozam Baba dizisinden neden ayrılıyor?

Başrollerini Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı ve kadrosunda başarılı isimleri yer aldığı Baba isimli dizi her hafta Salı akşamları saat 20.00'da Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Yayın hayatına başladığı günden beri geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizide bir veda yaşandığı söylentileri dizinin müdavimlerini biraz üzdü.

Baba dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Sevil'in diziden ayrılığı yönünde ortaya çıkan söylentiler sonrası dizinin izleyicileri Sevil karakterine hayat veren Beril Pozam'ın neden kadrodan çıktığı yönünde araştırma yapmaya başladılar.


Baba Sevil öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Beril Pozam'ın Baba dizinde hayat verdiği Sevil karakterinin son iki bölümdür ekranlarda göremeyen izleyiciler, dizinin yeni bölümünde Beril Pozam'ın yine olmadığını fark ettiler. Sevil karakterine ait sahnelerinin çok silik yazılması ile birlikte karakterin dizide sahneleri gibi silik olması ortaya iyi bir görüş çıkarmamıştı. Son iki bölümdür dizide yer almayan Beril Pozam'ın, yaratılan senaryo değişikliği ile birlikte diziye veda etmeden kadrodan çıkarıldığı yerine Dilara Aksüyek dahil edildi. Projedeki bu değişikle birlikte Tolga Sarıtaş ile yeni partneri Dilara Aksuyürek oldu.


Diğer taraftan Baba dizisi izleyiciler ünlü oyuncu Beril Pozam'a haksızlık yapıldığını ve genç oyuncu için bir veda sahnesinin bilşe çok görülerek diziden çıkarılmasının ona karşı bir ayıp olduğunu savunarak yapım şirketine tepki gösterdi.

elvan@haber365.com.tr