01.10.2024-10:15 (Son Güncelleme:01.10.2024-10:15)

Baba-Kız İkilisi Sağlık Sektöründe Birlikte Görev Alıyor

Alaşehir'de doktor kızı, babasıyla aynı hastanede çalışarak hayallerini gerçekleştiriyor.

Baba ve Kızın Hayali Gerçek Oldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki devlet hastanesinde, Şevket Karaman ve kızı Şerife Karaman birlikte çalışarak sağlık hizmetlerine katkıda bulunuyor.

Birlikte Çalışmanın Mutluluğu

13 yıldır sağlık memuru olarak görev yapan Şevket Karaman, bu yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan kızı Şerife Karaman ile aynı hastanede hizmet vermeye başladı.

Duygular Tarif Edilemez

İlk görev gününde acil serviste kızını karşılayan Şevket Karaman, "2011 yılından beri Alaşehir Devlet Hastanesi'nde çalışıyorum. Kızım hastanemizde benimle aynı serviste görev yapıyor. Bu benim için büyük bir gurur kaynağı, herkesin böyle bir mutluluğu yaşamasını dilerim. Duygular tarif edilmiyor, yaşayınca daha güzel. Çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

Baba ile Kız Arasındaki Bağ

Doktor Şerife Karaman ise tıp fakültesine yerleştiğinden beri fırsat buldukça babasını ziyaret ettiğini ve ondan öğrenmeye çalıştığını ifade etti. Şerife, "Baba-kız olarak birlikte çalışmayı hep hayal ediyorduk. 6 yılın sonunda bu hayalimiz gerçek oldu. Bunu anlatmak zor, hissetmek çok daha güzel." dedi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki devlet hastanesinde, sağlık memuru baba ile doktor kızı birlikte görev yapıyor. 13 yıldır sağlık memuru olarak görev yapan Şevket Karaman (solda), tıp fakültesinden bu yıl mezun olan kızı Şerife Karaman'la (sağda) hastaların iyileşmesi için birlikte çaba sarf ediyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr