17.05.2022-20:49 (Son Güncelleme:17.05.2022-20:49)

Baba Dizisi Kadir ölecek mi, kurtuluyor mu? Tolga Sarıtaş Baba dizisinden ayrılıyor mu?

Show TV'nin fenomen yapımlarından biri olan 'Baba' dizisinin 10 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefes kesen sahneler yer aldı. Dizinin bir sahnesinde tuzağa düşen Kadir'in ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu olurken dizinin müdavimleri Tolga Sarıtaş'ın hayat verdiği Kadir karakterinin Baba dizisinden ayrılıp ayrılmayacağını merak ettiği için dizinin yeni bölünü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın oynadığı Ay Yapım imzalı Baba dizisi her hafta Salı akşamları Show TV ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor. İlk bölümü 15 Şubat tarihinde yayınlanan ve yayın hayatına başlar başlamaz geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Baba dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak otururken dizinin senaryosu ise Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleminden çıkıyor.


10 Mayıs Salı akşamı izleyicileri ekrana kilitleyen Baba dizisinin son bölümü, nefes kesen sahnelerle doluydu. Dizinin bir sahnesinde İlhan'ın Kadir'i öldürmek için tuzak kurduğu görülürken, Tolga Sarıtaş'ın hayat verdiği Kadir karakterinin ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu oldu. Büşra ile yeni evlenen İlhan'ın Kadir'in ailesine darbe vurmak için Kadir'e tuzak kurmaya çalışmasıyla Kadir'in dizideki akıbetini merak eden izleyiciler 'Baba Dizisi Kadir ölecek mi, kurtuluyor mu?' sorusuna yanıt aramaya başladı.


Tolga Sarıtaş Baba dizisinden ayrılıyor mu?

İlhan'ın kurduğu tuzağa düşmesi beklenilen Kadir'in Büşranın onu son anda aramasıyla kurtulduğu görülüyor. Ousuyu fark eden Kadir'in bu saldırıdan kurtulabilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalıyor.

Show TV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Baba dizisinde Kadir karakterini oynayan ve aynı zamanda Emin’in en güvendiği oğlu olan Tolga Sarıtaş, bilindiği üzere dizinin başrol oyuncularında biridir. Dizide izleyicileri heyecanlandırmak için bazı aksiyon sahneleri yer alırken Sarıtaş'ın başrol oyuncusu olması neticesiyle şimdilik diziden ayrılması beklenmiyor.

elvan@haber365.com.tr