14.09.2024-16:16 (Son Güncelleme:14.09.2024-16:16)

Ayşenur Eygi'nin Cenazesinde Dikkat Çeken Tartışma: Özel ve Kurtulmuş Neredeyse Birbirine Girecekti!

İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesinde konuşma yapmak isteyen Özgür Özel, Numan Kurtulmuş ile tartıştı. O anlar kameralara yansıdı.

İsrail askerleri tarafından Batı Şeria'da öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi, son yolculuğuna uğurlandı. Didim'de düzenlenen cenaze töreninde konuşma yapmak isteyen CHP Genel Başkanı Özgür, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la tartıştı.

''Kardeş Benden Farklı Bir Şey Mi Söyleyeceksin''

Özel, "Ağzımızdan çıkan iki çift lafın çok yerde kıymeti olur. 'Tarafsızım' deyip böyle yapmak olmadı" ifadelerini kullandı. Kurtulmuş ise "Kardeş, benden farklı bir şey mi söyleyeceksin?" sözleriyle Özel'e tepki gösterdi.

Özgür Özel ve Numan Kurtulmuş arasında meydana gelen tartışma, görüntü altına alınırken, çevredekilerin müdahale etmesiyle son buldu.

İsrail Askerleri Tarafından Öldürüldü

Batı Şeria'da Filistinlilere destek amacıyla düzenlenen gösteride, İsrail askerleri vatandaşların üzerine ateş açtı. Gösterilerde bulunan Amerikalı Türk Ayşenur Ezgi Eygi, başından vurularak ağır yaralandı. Filistinlilere ait bir hastaneye sevk edilen Eygi, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ayşenur Ezgi, İsrail ordusunun Filistinlilere yönelik saldırılarını kınayan, barışçıl ve sivil yöntemlerle Filistinlilere destek veren Uluslararası Dayanışma Hareketi gönüllüsü bir insan hakları aktivistiydi.

damlaeroglu@haber365.com.tr