17.10.2024-18:53 (Son Güncelleme:17.10.2024-18:53)

Autovan Otomotiv Fuarı Van'da Kapılarını Açtı

Van Expo'da düzenlenen Autovan Otomotiv Fuarı, 60 markanın katılımıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Autovan Otomotiv Fuarı Van'da Başladı

Van'da düzenlenen Autovan Otomotiv Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, 60 farklı marka stant açarak otomobil tutkunlarına tanıtım yaptı.

Yoğun İlgi ve Yeni Nesil Araçlar

Katılımcı firmalar, son model ve yeni nesil elektrikli araçlarını sergileyerek ziyaretçilerin ilgisini çekti. Organizatör Kadir Yaşar, bu tür geniş kapsamlı bir otomotiv fuarının bölgede ilk kez düzenlendiğini belirtti.

Fuarın İçeriği ve Ziyaretçi Sayısı

Yaşar, etkinlikte hem araç markalarının hem de yan sektör firmalarının yer aldığını ifade ederek, "Lastik, yağ, akü ve diğer otomotivle ilgili firmalar fuarımıza katıldı. Türkiye'nin ve dünyanın en büyük üreticileri stantlarını açtı. İlk günde 5 bin ziyaretçi ağırladık. Gösterilen ilgi için teşekkür ederiz," diye de ekledi.

Ziyaretçilerin Görüşleri

Fuarı ziyaret edenlerden Sıddık Konca ise otomobillere olan merakını dile getirerek, "Birçok marka burada yer almış. Güzel araçlar mevcut. TOGG'u görmek ayrıca gurur verici. Milli gururumuz olan bu araç, diğer hiçbir araçla kıyaslanamaz," şeklinde konuştu.

Fuar Tarihleri

Autovan Otomotiv Fuarı, 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

Van'da düzenlenen "Autovan Otomotiv Fuarı" kapılarını açtı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr