25.06.2022-18:09 (Son Güncelleme:25.06.2022-18:09)

Asiye dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Ekranlarda Karadeniz fırtınası estirecek Asiye dizisi yakında FOX TV'de!

Yapımcılığını NTC Medya'nın yapacağı Asiye dizisinin çalışmaları başladı. Karadeniz dizisi formatında ekranlara gelecek dizinin detayları araştırılmaya başlandı. Peki, Asiye dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Asiye dizisine dair merak edilenler...

NTC Medya imzalı Asiye dizisi Karadeniz dizisi olarak ekranlara gelecek. Yönetmenliğini Cemal Şan'ın yapacağı dizinin oyuncu kadrosu seçimleri ve diğer hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Asiye dizisi konusu nedir?

Dizinin başrol karakteri diziye ismini veren Asiye olacaktır. Asiye, 30'lu yaşlarda kulağında kulaklığıyla bir yandan müzik dinleyen, bir yandan da çay toplayan güçlü bir kadındır. Asi ve sempatik bir yapıya sahip olan Asiye, izleyicinin kalbinde taht kurmaya hazırlanıyor.

  

Asiye dizisi oyuncuları kimlerdir?

Dizinin oyuncu seçimleri hala devam ediyor. Henüz netleşmiş bir isim yok. Ancak başrol karakteri Asiye için öyle bir seçim yapılmalı ki Karadeniz tarzıyla uyumlu olmalı. Yoksa dizinin ömrü uzun olmayabilir.

Asiye dizisi yakında FOX TV ekranlarında!

esmagulk@haber365.com.tr