24.11.2023-11:17 (Son Güncelleme:24.11.2023-17:27)

Armağan Çağlayan dayanamadı: Ben olsam öldürürdüm diyen Müge Anlı'ya sert tepki!

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in sunucusu Müge Anlı, programına katılan bir kadının aldatılması ve üzerine kuma getirilmesi olayını duyunca sert tepkiler verdi. Konuya ilişkin ‘’Öldürmek için fırsat kollarım’’ diye yorum yapan Müge Anlı’ya tepki gecikmedi. Armağan Çağlayan açtı ağzını yumdu gözünü.

15 yıldır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert’i sunan ve geçtiğimiz sene Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, bir kadının aldatılıp, üstüne de kuma getirildiğini duyunca çılgına döndü.

Müge Anlı’nın programında işlediği konulardan biri de Denizli’de işlenen Hatice Çaltı cinayetinin aydınlatılmasıydı. Konuya ilişkin detaylar konuşulurken, bir kadının aldatıldığını üzerine de kuma getirildiğini duyan Müge Anlı kendini tutamadı.

Bunun üzerine Müge Anlı isminden çok söz ettirecek şu sözleri kaydetti:

‘’Bunu yayında söylemek belki doğru bir şey değil ama ben içimden geçeni söyleyeyim. Ben o kadını öldürmek için zaman kollarım be. Sol yanım dediğim adam eve başka bir kadını getirecek, bana nikah kıymamış ve üç çocuğuma rağmen… Gidecek o iki çocuklu kadına nikah kıyacak ve benim evime getirecek. Ben onu bir şekilde öldürürüm. Öldürürüm dmeiyorum ama içindeki duygu bu olur.’’


Armağan Çağlayan’dan sert tepki!

Müge Anlı’nın konuya dair yorumları sosyal medyayı salladı. Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan ise Müge Anlı'nın söylediklerine X platformundan tepki gösterdi. Armağan Çağlayan yaptığı paylaşımda ‘’ Müge anlı da delirdi, bayağı bayağı’' ifadelerine yer verdi.

yareneryilmaz@haber365.com.tr