27.01.2023-16:40 (Son Güncelleme:27.01.2023-16:40)

Arka Sokaklar bitti mi, neden yok? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? 27 Ocak 2023 Kanal D yayın akışı

Türk dizi tarihinin en uzun süreli yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar, haftalardır ekranlarda yer almıyor. Birçok kişi dizinin artık yayınlanmayacağını iddia etse de yapımcılardan bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Dizinin 27 Ocak 2023 Kanal D yayın akışı içerisinde yer almaması da dikkat çekti. Peki Arka Sokaklar bitti mi, neden yok? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

Kanal D ekranlarının en başarılı dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümleri haftalardır izleyenlerle buluşmuyor. Dizide yapımcılık yapan Türker İnanoğlu’nun kalça kemiğini kırması sebebiyle dizi çekimlerine geçtiğimiz haftalarda ara verilirken, yapımda Engin Başkomiser karakterine hayat veren İlker İnanoğlu konu hakkında açıklama yapmıştı. Peki Dizinin 27 Ocak 2023 Kanal D yayın akışı içerisinde yer almaması da dikkat çekti. Peki Arka Sokaklar bitti mi, neden yok? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar bitti mi, neden yok?

Arka Sokaklar dizisinde Engin karakterini canlandıran başarılı oyuncu İlker İnanoğlu, dizinin yayın hayatına ara vermesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, babası ve dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun kalça kemiği kırıldığı için diziye ara verdiklerini ve durumunun iyileşmesi halinde çekimlere devam edeceklerini belirtmişti.


Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam da Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda tüm gözler Arka Sokaklar yapımcısı ve Kanal D’de olacak. Arka Sokaklar yerine bu akşam Jumanji Vahşi Orman adlı yabancı film Kanal D ekranlarında olacak.

27 Ocak 2023 Kanal D yayın akışı

17:00 Hicran

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Jumanji Vahşi Orman

22:45 Jumanji Vahşi Orman

muratcankilic@haber365.com.tr